Volvo XC90 представлять через три роки

0
313

Представник компанії Volvo недавно повідомив засобам масової інформації деякі подробиці про ще неанонсований кросовер моделі XC90 третьої генерації. Компанія планує поставити пристрій на конвеєр вже через три роки. А завдяки вбудованому автопілоту машина зможе самостійно пересуватися без участі водія на певних трасах. Хоча, керівник компанії і зазначив, що автопілот не входитиме в базову комплектацію автомобіля, так як це економічно невигідно.

Крім того, в даний час компанія виробник ще не отримала офіційний дозвіл на використання безпілотних технологій в рамках американського ринку. Нагадаємо, що автопілот четвертого рівня має на увазі систему, яка дозволить з точки старту до точки призначення доїжджати без втручання водія. Однак, для того, щоб взяти процес управління автомобілем під свій контроль, в салоні все-таки буде встановлено кермо і педалі. Відсутність цих базових елементів управління має на увазі технологія вже п’ятого рівня.

Поки що продажі Volvo XC90 актуальної версії падають. У минулому році їх було реалізовано всього тридцять тисяч дев’ятсот шістдесят шість одиниць.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!