Експерти оцінили радикальне перетворення Toyota Camry

0
1524

Так як більшість фанатів назвали Toyota Camry нудною, компанія не розгубилася і представила новий варіант даної моделі. Ніхто не очікував такого радикального повороту подій.

Сідаючи за кермо оновленого автомобіля, відразу ж впадає в очі крісло, які набагато нижче звичайного, довгий хід рульової колонки, нова панель приборів, а також центральна консоль, яку трохи розгорнули до водія. У дизайні салону Toyota рішуче відмовилася від прямих ліній.

В основу Toyota Camry лягла фірмова платформа TNGA. Спеціально для нас Toyota зберегла двигуни на 2 і 2,5 літра потужністю в 150 і 181 кінську силу відповідно. Ці двигуни пристосовані до роботи на бензині АІ-92. В результаті того, що автомобіль додав у вазі близько 100 кілограм, розгін до 100 км / год знизився до 10 секунд. На додаток до всього цього компанія також пропонує ще один варіант двигуна на 3,5 літра, потужність якого спеціально для Росії знизили з 300 кінських сил до більш комфортних 249. З ним же автомобіль до сотні розганяється за 7,7 секунди. Цей двигун економічний, що дозволяє економить до 0,5-1 літра палива на 100 км.

Вартість оновленого Toyota Camry поки невідома. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!