BMW офіційно представила серійне купе BMW 8 Series

0
1215

Баварська марка провела офіційну презентацію нового купе з відродженою назвою 8 Series. Напередодні в Мережі з’явилися офіційні зображення новинки, а тепер виробник вирішив повністю розсекретити модель онлайн.

В кінці травня минулого року компанія показала концепт купе, а серійна версія отримала не так багато змін. Довжина автомобіля складає 4 843 мм, ширина – 1 902 мм, а висота – 1 341 мм. Відстань між осями буде 2 822 мм. Відрізняється товарна версія від прототипу іншою радіаторною решіткою, оптикою, а також формою капота і дзеркал. Моторна гамма автомобіля представлена ​​і бензиновими, і дизельними моторами.

Бензинова лінійка представлена ​​4,4-літровим двигуном з двома турбінами і потужністю 530 к.с. З таким мотором прискорення до першої сотні буде за 3,7 секунди, максимальна швидкість складе 250 км/год. Заявлена витрата палива в змішаному циклі – 10,0-10,5 літрів на сто кілометрів шляху.

Серед дизелів буде трилітровий агрегат з віддачею 320 к.с. У такому виконанні купе розженеться до першої сотні за 4,9 секунди, а максимальна швидкість буде обмежена теж на 250 км/год. Цей двигун споживає на «сотню» в змішаному циклі 5,9-6,2 літра. Перший і другий двигун працюватимуть в парі з восьмишвидкісною автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.

У базовій версії 8 Series буде LED-оптика, а за додаткову плату будуть доступні фари BMW Laserlight. У салоні купе буде акустика Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System, панель приладів BMW Live Cockpit з діагоналлю 10,25 дюйма, а також інформаційно-розважальна система з 12,3-дюймовим екраном.

У списку обладнання буде ряд сучасних систем і функцій. Перші поставки автомобілів заплановані на листопад цього року, а ціни будуть оголошені в найближчий місяць, коли стартують попередні замовлення. За даними британських видань, вартість купе на ринку складе 76 270 фунтів стерлінгів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!