Найшвидший і яскравий Lexus помітили Києві (Фото)

1
1449

Останнім часом на дорогах столиці активно з’являються розкішні автомобілі жовтого кольору. Так, нещодавно зняли в Києві жовте купе Bentley, і ось тепер – сонячно жовтий Lexus LC 500h. По суті, це найшвидше і найдорожче купе Лексус, якщо не брати до уваги колекційний суперкар Lexus LFA.

Восени 2017 року перший Lexus LC був помічений у Львові. Як і у випадку з жовтим київському екземпляром, це був гібридний варіант вартістю понад 100 тисяч доларів.

Гібридний LC500 оснащений 3,5-літровим бензиновим двигуном і електромотором, їх сумарна потужність становить 359 сил, а для набору першої сотні потрібно всього 5 секунд. Що цікаво, у цій моделі дві (!) Коробки передач – 4-ступінчастий автомат і варіатор.

На помічене в Києві спорткупе Лексус можна побачити номери «0095». Чому це має значення? Такі номери воліють актори студії «Квартал 95» і уродженці Чечні, які проживають в Україні («95» позначає 95-й регион).

Цілком можливо, що в даному випадку власнику/власниці просто сподобалося таке поєднання цифр або це просто збіг обставин. До того ж, на держномер фігурує «ВР», що, втім, теж далеко не завжди говорить про наявність депутатського мандата Верховної Ради у автовласника. Так чи інакше, але поява яскравих дорогих машин говорить про те, що в Україні нарешті відходять від стереотипів і дивляться в бік яскравих фарб при виборі авто.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!