Новий родстер BMW показали до прем’єри

0
231

Патентне зображення родстера BMW Z4 третього покоління потрапило в Мережу.

Серійну версію новинки покажуть на конкурсі елегантності в американському Пеббл Біч, повідомляє видання Car Wale.

На відміну від жорсткого верху в нинішньому поколінні Z4, 2019 Z4 отримає м’який верхній дах. Таке рішення потрібно для того, щоб зменшити масу спорткара. Покращена динаміка руху та жорстка підвіска будуть розділені з Toyota Supra 2019 року модельного року.

Кузов Z5 буде виконаний з вуглецевого волокна і за складом буде схожий на той, що використовується на моделях BMW i3 і i8. У моделі довгий капот і великі каплевидні фари.

За неофіційними даними, базовим мотором відродженого родстера BMW Z4 стане дволітрова “турбочетвірка”, потужністю 251 к.с. Топова весия Z4 буде оснащена наддувною “шісткою”, що видає 340 кінських сил. Крім того, родстер буде доступний з більш потужною модифікацією цього ж мотора, що розвиває 390 сил.

Очікується, що автомобіль надійде в продаж в березні 2019 року.

Додамо, компанія BMW почне виробництво родстера Z4 третього покоління в кінці 2018 року. Збірка новинки буде налагоджено на заводі Magna Steyr в австрійському Граці.

“Ми дуже раді, що можемо ще більше зміцнити нашу спільну позицію в галузі спільно з BMW Group”, – заявив президент Magna Steyr Гюнтер Апфальтер. При цьому він не став уточнювати, чи буде з їх конвеєра також сходити Toyota Supra, яка повинна розділити платформу з BMW Z4.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!