Експерти назвали кращі автомобілі для новачків

0
1236

Експерти склали топ-3 найкращих машин для початківців водіїв. Фахівці радять такій категорії автомобілістів вибирати надійний і недорогий транспорт з пробігом.

Так, перше місце рейтингу віддали седану FIAT Albea, що випускався до осені 2011 року. У автомобіля 1,4-літровий 8-клапанний двигун потужністю 77 кінських сил і механічна коробка передач. На 100 кілометрів шляху авто витрачає 6,2 літрів палива (по трасі – 5,6 літрів).

На другій сходинці значиться Honda Civiс (седан і хетчбек). У авто 1,6-літровий 110-сильний мотор. По місту машина витрачає 11 літрів палива, по трасі – 6,9.

Трійку лідерів серед машин для новачків замикає седан Ford Mondeo. У нього 125-сильний мотор об’ємом 1,8 літра і «механіка». На 100 км по місту йде 11,4 літрів бензину, по трасі – 5,7.

Раніше експерти склали рейтинг автомобілів, що доставляють своїм власникам найменше проблем в ході експлуатації. Список очолив седан Hyundai Accent (Solaris). Далі йдуть кросовер Chevrolet Equinox і Toyota Corollа. Крім них в першу п’ятірку увійшли Honda Civic і Honda-CR-V.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!